Vai al contenuto principale

LOGO_DEF1.jpg

OLTRE LA CITTA'.
L'INNOVAZIONE NELL'AGRIFOOD PER LO SVILUPPO REGIONALE


Articoli e Progetti dei ricercatori di CPS 

 

Social practices of ordinary consumption: an introduction to household metabolism
di Alessandro Kim Cerutti, Fiorenzo Martini, Dario Padovan
Journal of Socialomics, 2015


Energy consumption and GHG emission of the Mediterranean diet: a systemic assessment using a hybrid LCA-IO method

di Maria Beatrice Pairotti, Alessandro Kim Cerutti, Fiorenzo Martini, Enrica Vesce, Dario Padovan, Riccardo Beltramo
Journal of Cleaner Production, 2014


Tracce di Learning economy. Il caso del settore agroalimentare
di Adriana Luciano
in A.Luciano, a cura di, Le strade della innovazione, Torino, Rosenberg & Sellier, 2014

 

Evalutation of the energy consumption and greenhouse gas emission related to Italian food consumption with an hybrid LCA-IO method
di Alessandro Kim Cerutti, Maria Beatrice Pairotti, Fiorenzo Martini, Enrica Vesce, Riccardo Beltramo, Dario Padovan
Carlo Alberto Notebooks, 2012 

  

Unesco Chair Torino - Sustainable Development and Territory Management

   

 


Approfondimenti su politichediateneo.unito.it

 

Ultimo aggiornamento: 21/09/2018 23:32
Location: https://www.dcps.unito.it/robots.html
Non cliccare qui!